14/03/2014 - 22:21 Etter min mening...

75059 Sandcrawler: Luke Skywalker

Ved å gjennomgå de offisielle bildene til settet 75059 Sandcrawler, Jeg trodde det ville være lurt å snakke her igjen om den viktige utviklingen av utformingen av Luke Skywalker og Owen Lars minifigs og å ha din mening om emnet.

LEGO har prøvd å komme opp med ansikter som er nærmere de til Mark Hamill og Phil Brown, med et resultat som tydeligvis ikke er til enhver smak innenfor områdets fansamfunn. Når det gjelder onkel Owen, virker minifiguren riktig for oss hvis vi glemmer siden litt for tegneserieaktig for min smak av minifigurens øyne.

Med Luke blir det tøft. LEGO prøvde å tegne funksjonene i skuespillerens ansikt ved å legge til noen få linjer her og der, men bortsett fra haken som er symbolisert mer eller mindre riktig, finner jeg at produsenten hadde litt tung hånd på linjene som forurenser gjengivelsen av ansiktet. Minifiggen fra 2011 til stede i settet 7965 Tusenårsfalk synes jeg er en mer passende versjon av karakteren.

Vi føler ønsket om å komme nærmere det som gjøres med andre minifigurprodusenter, med mer realistiske karakterer med virkelig detaljerte funksjoner samtidig som LEGO-ånden opprettholdes, men ansiktsløftningen som ble pålagt Luke, virker ikke veldig overbevisende for meg.

Imidlertid virker ansiktsløftningen på droider som C-3PO passende for meg. Denne karakteren fortjener virkelig en versjon som gir stolthet til alle detaljer i drakten som Anthony Daniels bruker, spesielt på bena.

Hva tror du ? Det var bedre før? Er denne utviklingen logisk og relevant? Jeg venter på dine meninger i kommentarene.

75059 Sandcrawler: Owen Lars

Bli med i diskusjonen!
abonnere
Motta varsler for
guest
47 kommentarer
den nyligste
den eldste Topprangerte
Se alle kommentarene
47
0
Ikke nøl med å gripe inn i kommentarene!x